Nikolina (17) nije imala šanse: Pakao droge obuzeo je još dok je bila dete

Autor: Novosti, Republika

Hronika

22.12.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo sedamnaestogodišnje Nikoline S. pronađeno je u subotu ujutru na kapiji njene kuće, a prema dosadašnjim informacijama, na njenom telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. Ipak, telo je poslato na obdukciju sa sumnjom da se predozirala, a Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je u međuvremenu da je uhapšen diler koji je, kako se sumnja, Nikolini prodao drogu.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Njeno telo otkrio je komšija, koji je o tome odmah obavestio Hitnu pomoć, ali je nesrećna devojka najverovatnije već bila mrtva ili je umrla na putu do bolnice. Iz Opšte bolnice u Somboru rekli su da ona nije primljena na Hitnom hirurškom (urgentnom) odeljenju, nego na Patologiji, odakle je njeno telo upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Komšija je u kapiji porodične kuće preminule devojke oko 7.30 ugledao njeno sklupčano telo, preko kojeg je bio bicikl. Prema njegovim rečima, lice devojke bilo je izuzetno bledo, a telo u neprirodnom položaju.

Policija na njenom telu nije otkrila tragove nasilja ili fizičkih povreda. Pretpostavlja se da se devojka predozirala narkoticima, jer komšije pričaju da je bilo poznato da se drogirala. Navodno je još kao devojčica od 8-9 godina pušila cigarete.

- Otisnula se jako brzo u surovi svet i pokazalo se da joj odatle nije bilo povratka - rekao je jedan od dobrih poznanika njene porodice.

Roditelji umrle devojke imaju troje dece iz svojih prethodnih brakova, a Nikolina je najmlađe od njihovo troje zajedničke dece. Majka radi u fabrici, a otac je terenski radnik. U Odžacima pričaju da je reč o vrlo marljivim i poštenim ljudima.

Za porodicu stradale Nikoline poznanici imaju samo reči hvale

U međuvremenu, policija je u Somboru uhapsila S. R. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako su naveli u policijskom saopštenju, sumnja se da je on omogućio korišćenje droge sedamnaestogodišnjoj devojci koja je jutros pronađena bez znakova života ispred svoje kuće u Odžacima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading