Drogirani Srbin koji je ubio bebu u Barseloni priznao da je TELEFONIRAO dok je vozio

Autor: blic.rs

Hronika

22.12.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran A. (42) koji je uhapšen u Barseloni zbog sumnje da je u utorak izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala beba stara svega 17 dana, nalazi se u pritvoru a prema pisanju španskih medija priznao je da je u trenutku sudara koristio mobilni telefon.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zoran telefonirao dok je vozio/Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila na auto-putu C-32 u Barseloni, a osumnjičeni Srbin je odmah uhapšen. U istom udesu povređen je teško i otac bebe, čije je stanje bilo kritično, a ozbiljne povrede zadobili su i majka i deda deteta.

Zoran A. je ubrzo testiran i utvrđeno je da u krvi ima veliku koncentraciju THC-a, supstance koja se nalazi u marihuani, ali i metamfetamina, kao i alkohola. U pritvoru se nalazi od prošlog utorka, a španski portal "Telećiko" preneo je da je priznao da je razgovarao mobilnim telefonom u trenutku sudara.

Podsećanja radi, do nesreće je došlo kada je Zoran usled neprilagođene brzine udario u automobil ispred koji se odbio i udario u bankinu. Na licu mesta poginula je beba, a njeni roditelji i deda prevezeni su u bolnicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading