NAPAD NOŽEM U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ubijen Srbin

Autor: Agencije, Republika

Hronika

28.09.2017

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetdvogodišnji muškarac preminuo je protekle noći u bolnici u severnoj Kosovskoj Mitrovici nakon što je napadnut nožem u tom gradu, rečeno je Srni u kosovskoj policiji.

Izboden Srbin ispred kafića

Šef operative Kosovske policijske službe za sever Kosova Željko Bojić rekao je da je u toku potera za osumnjičenim napadačem, čiji je identitet poznat policiji.

On je potvrdio Srni da je M.Š. napadnut ispred jednog kafića u severnom delu grada pet minuta pre ponoći i da je dva puta uboden nožem.

- M.Š. je prebačen u bolnicu u severnom delu grada, gde je oko 2.00 časa preminuo na operacionom stolu - dodao je Bojić.

On je rekao da je policija odmah nakon napada izašla na lice mesta i blokirala sve izlazne puteve iz severnog dela grada.

Bojić je pozvao građane na saradnju, pošto se pretpostavlja da se osumnjičeni ubica krije u severnom dijelu Kosovske Mitrovice.

Prema nezvaničnim informacija iz policije, u obračunu u Tetovskoj ulici ubijen je Miloš Šćepanović iz Kosovske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading