OBRT: Zoranovu ljubavnicu privode zbog ubistva?!

Autor: Republika

Hronika

28.09.2017

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno novi obrt u istrazi je došao iz činjenice da su se Zoran Marjanović i njegova sadašnja devojka Zorica Mitrović poznavali pre ubistva Jelene. Kao i surova činjenica da je Zoran išao par sati nakon Jelenine sahrane kod svoje nove devojke.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Kuća Cveća
Obrt u istrazi: Da li je Jelena smetala ljubavnicima?!

Kako saznaju beogradski mediji, posle ovih saznanja, istraga će ići ka umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo u aprilu 2016. godine i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP. podsetimo, Marjanović je uhapšen 15. septembra ove godine zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

Oboje slagali

- Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi sa Jelenom. Zaklinjao se da će zauvek ostati sam, da ne može da živi bez nje, da za njega ne postoji nijedna druga žena, da je sa Jelenom kao sijamski blizanac.

Međutim, njega mračna tajna je otkrivena, a najbizarnije je što je 7. aprila prošle godine, usred intervjua i žalopojke za suprugom, mobilnim telefonom ugovarao odlazak kod nove devojke, svega nekoliko sati posle Jelenine sahrane.

Zorica je takođe slagala da se sa Zoranom upoznala posle Jeleninog ubistva. Čudno je i da se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa njim nego i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Ona se čak i javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega - rekao je za beogradske medije izvor upućen u slučaj.

Takođe je dodao da nije teško zaključiti da je Jelena samo smetala toj vezi.

- Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice Marjanović, nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi, jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zorica bude saslušana u policiji - nastavio je izvor.

Žalbe na pritvor

Inače, spisi predmeta u postupku protiv okrivljenog Zorana Marjanovića izneti su krivičnom veću na odlučivanje po izjavljenim žalbama. Marjanoviću je 16. septembra određen pritvor do 30 dana, na šta su obe strane podnele žalbe. Kako saznajemo, tužilaštvo je uložilo žalbu jer pritvor nije određen i na osnovu uznemiravanja, već samo na osnovu uticaja na svedoke. S druge strane, Marjanovićevi advokati uložili su žalbe zbog zbog pritvora od 30 dana. Odluka o usvajanju ili odbijanju biće doneta u roku od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading