(FOTO) IZBODEN ČLAN POKRETA LEVIJATAN! Napali ga na radnom mestu!

Autor: Republika

Hronika

21.12.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Cvetićanin (34), aktivni član pokreta Levijatan sinoć je izboden više puta na svom radnom mestu ispred jednog kluba u Savamali.

Foto: Pokret Levijatan
Članovi pokreta Levijatan

Marko je van životne opasnosti, ali je napadač u bekstvu.

Informaciju o tome da je Marko napadnut za Republiku je potvrdio predsednik Nadzornog odbora fondacije pokreta Levijatan Aleksandar Buhanac.

- Motiv ne znamo jer je krivično delo napravljeno na javnom mestu, to jest u klubu u kom Marko radi. On je istaknuti i poznat član Levijatana, a posle niza pretnji koje dobijamo svaki dan, ne želimo da spekulišemo o razlogu napada već se uzdamo u MUP i tužilaštvo da hitno nađu počinioca. Marko je kao i ostali viđeniji članovi našeg pokreta učestvovao u gonjenju i hvatanju raznih zlostavljača, od sektaša do psihopata koji ne prezaju od toga da ozlede, kako životinje, tako i ljude. Naši članovi se osećaju ugroženo zbog ovog jezivog događaja. Marko je za sada stabilno i dobio je dva uboda nožem u torzo.

Pavle Bihali koji je na čelu fondacije, poziva policiju da što pre uhapsi napadača i najavljuje da će zbog ovog napada članovi Levijatana podići nivo bezbednosti još više. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading