Pretučen folk pevač iz Pirota! Napadač ga metalnom šipkom upropastio od batina

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

21.12.2019

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martin Nedeljković, folk pevač iz Pirota, brutalno je pretučen u noći između srede i četvrtka u tom gradu, kada ga je nepoznata osoba napala metalnom šipkom!

RepublikaFoto: Republika
Foto: ilustracija

Nedeljković kaže za Kurir da je slučaj prijavio policiji i da se nada da će napadač uskoro biti uhapšen.

- Bilo je prestrašno! Ne daj bože da se ovo ikome desi - kaže uznemireni pevač. On se prisetio kobne večeri i objasnio da ne zna šta bi mogao da bude motiv za njegovo prebijanje.

- Bilo je oko jedan sat posle ponoći. S prijateljem i prijateljicom sam krenuo kući iz lokala. U jednom trenutku mi je prišla nepoznata osoba s crnom fantomkom na glavi, a u ruci je držala metalnu šipku. Zamahnuo je rukom i taj prvi udarac sam uspeo da izbegnem. Počeo sam da bežim niz ulicu, ali me je taj muškarac, dok sam bežao, udario šipkom po telu. Sapleo sam se i pao, a dok sam ležao, on me je udarao - prepričava nemili događaj Nedeljković i dodaje:

- Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povredio i na sve načine gledao kako da se spasem. Uspeo sam da se podignem i nastavio da trčim do prvog lokala koji je bio otvoren. Tu sam uleteo i pozvao policiju.

Naš sagovornik objašnjava da su prolaznici gledali kako ga napadač s fantomkom bije šipkom, ali da niko nije ni pokušao da mu pomogne. - Najgore je to što su ljudi posmatrali dok me je taj čovek udarao šipkom i niko nije reagovao na nasilje - ogorčen je pevač iz Pirota, koji naglašava da nikome nije dužan, niti se kome zamerio.

- Ne znam zbog čega sam brutalno prebijen. Ovo je pokušaj ubistva, jer da nisam uspeo da se spasem, ko zna šta bi bilo. Imam teške povrede po telu, a da vam ne pričam o stresu koji sam preživeo. Policija je uradila svoj deo posla i verujem da će se slučaj rasvetliti - kaže Nedeljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading