Supruga Ljubiše Samardžića nakon pljačke: Lopovi su odneli sve što je vredelo

Autor:

Hronika

27.09.2017

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Samardžić, supruga pokojnog glumca i reditelja Ljubiše Samardžića, oglasila se nakon što su joj nepoznati razbojnici opljačkali stan na Voždovcu i ukrali sve skupocenosti iz doma.

Foto: ST/V. LUKIĆ
U šoku: Mirjana Samardžić

Pare i nakit

- Nakon što sam sahranila muža, doživela sam još jedan pakao! Lopovi su provalili u naš stan i ukrali sve što je bilo vredno! Još uvek ne znam šta me je snašlo - potreseno je juče izjavila glumčeva supruga.

Pljačka o kojoj je Srpski telegraf prvi pisao dogodila se usred dana, a samo nedelju dana nakon što je glumac sahranjen. Lopovi su tom prilikom uzeli više od 6.000 evra u različitim valutama i zlatni nakit. Takođe, tada je ukraden i glumčev skupoceni sat roleks, koji je imao veliku sentimentalnu vrednost za porodicu.

- Stan je verovatno ciljano opljačkan pošto je njegova supruga bila dosta eksponirana tih dana u medijima. Sat koji je ukraden je poklon koji je Ljubiša zaista dugo nosio i imao je veliku emotivnu vrednost za njega, pa i za porodicu - rekao je ranije za naš list glumčev zet Miloš Uzelac.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ljubiša Samardžić

Kako saznajemo, policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

- Napadači još uvek nisu uhapšeni, a policija intenzivno traga za njima. Nakon što je prijavljena pljačka, uzeti su svi otisci i dokazi iz stana kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Lopovi su odneli i zlatni roleks koji je Samardžić dobio na poklon i uvek nosio

Borba sa bolešću

Podsetimo, Ljubiša Samardžić, legenda jugoslovenske kinematografije, umro je 8. septembra nakon borbe sa dugom i teškom bolešću. U toku svoje karijere učestvovao je u brojnim filmovima i televizijskim serijama, a jedan je od naših najnagrađivanijih glumaca.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading