Detalji jezivog udesa kod Subotice: Sekli automobile da izvuku mrtve!

Autor: L. L.

Hronika

20.12.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nezgodi na putu Subotica-Bajmok, kod takozvane Tavankutske raskrsnice, juče ujutro oko sedam časova dogodio se sudar tri vozila, u kome su dve osobe poginule na licu mesta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, i to kada je vozilo iz pravca Subotice, prilikom preticanja, direktno udarilo u vozilo iz suprotnog smera. Na njih je potom naletelo i treće vozilo. Poginuli su Jugoslav Pujin (46), vozač automobila koji je izazvao nesreću, i Pajo Peić Tukuljac (55), vozač automobila koji se kretao ka Subotici.

- Bilo je jezivo, vatrogasci su morali da seku automobile kako bi došli do tela iz smrskanih automobila. Nesreću je izazvao Jugoslav Pujin kada je pokušao da pretekne teretno vozilo i direktno se sudario sa vozilom kojim je upravljao Pajo Peić Tukuljac, a na njih je potom naleteo Lj. Tatalović svojim vozilom, koji je prošao bez povreda - kaže sagovornik Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Žena suvozač u vozilu koje je izazvalo nezgodu N. Pujin (45) zadobila je lakše povrede.

- Zasad je konstatovana povreda ramena, u stabilnom je stanju i puštena je na kućno lečenje - rekao je pomoćnik direktora opšte bolnice u Subotici Mirsad Maljanović.

Saobraćaj na pomenutoj deonici puta bio je obustavljen, a istragom će biti utvrđene sve okolnosti zbog kojih je došlo do ove jezive nesreće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading