Sačekuša za brata Pitbula: U LEĐA MU SASULI 30 HITACA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Juge Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića Pitbula, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića 2013. godine u Beogradu, ubijen je sa više hitaca ispred haustora zgrade Lepa Brena u centru Vranja. Ubistvo se dogodilo pola sata posle ponoći u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog, a pretpostavlja se da je reč o mafijaškom obračunu iza kojeg stoji klan Bojovića.

Foto: RTS/printscreen
Mesto zločina: Kamere snimile ubice

 

Profi ubice

- Cvetanović je ubijen u sačekuši sa više od 30 hitaca u leđa! Pretpostavlja se da je reč u profesionalnim ubicama - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Ubrzo nakon napada, blokirani su bili svi ulazi i izlazi u Vranju, a policija je krenula u potragu za napadačima. Kako se sumnja, najverovatnije je reč o još jednom kriminalnom obračunu.

- Juge je odranije poznat policiji po podužem dosijeu. On je rođeni brat Saše Cvetanovića, kojem se trenutno sudi u Specijalnom sudu u Beogradu zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, koji služi zatvorsku kaznu u Španiji. Pretpostavlja se da je motiv ovog ubistva osveta za Nikolinu smrt - dodaje naš sagovornik.

Saša Cvetanović se tokom suđenja u martu usprotivio iščitavanju iskaza svedoka u slučaju "Bojović" i tada je upozorio sudsko veće na mogućnost da mu ubiju brata.

- Ja nisam saglasan za sve svedoke jer je mom bratu iskaz uzet na prevaru, na kojem je bazirano pola optužnice protiv mene. Želeo bih da se moj brat što pre pozove da svedoči jer je možda on sledeći. Kako su počeli da se ubijaju advokati i drugi, ko zna... - rekao je tada Cvetanović.

Foto: MUP Srbjie
Hapšenje Saše Cvetanovića

Suđenje

Podsetimo, Nikola Bojović je ubijen 29. aprila 2013. godine ispred brojnih očevidaca u centru Beograda. U njega je tada nepoznati napadač ispalio 15 metaka, a potom pobegao sa lica mesta. Za Bojovićevo ubistvo sudi se sedmorici optuženih, a Cvetanović je u ovom postupku označen kao direktni izvršilac ubistva. Marta ove godine u Budvi je ubijen još jedan od optuženih Slobodan Šaranović, koji je označen kao organizator kriminalne grupe koja stoji iza Bojovićeve likvidacije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading