Detalji likvidacije u Zemunu: Ubica sačekao da Dragan zatvori menjačnicu, pa ga izrešetao s leđa

Autor: pink.rs

Hronika

18.12.2019

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Pantelić (55) vlasnik kozmetičkog salona i menjačnice surovo je ubijen sinoć u Zemunu u Ulici 22. oktobra. Na njega je, za sada, nepoznati ubica ispalio nekoliko metaka iz pištolja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt čoveka na licu mesta.

Policija obavila uviđaj i intenzivno traga za počiniocem. Iako je policija brzo blokirala ceo kraj, ubica je zasad uspeo da pobegne. Menjačnica i salon nalaze se jedno pored drugog.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je ubica sačekao da žrtva zatvori menjačnicu sa spoljne strane, pa kada je ušao u salon, sa leđa je uleteo napadač koji je iz pištolja zapucao u Paantelića. Menjačnica i salon povezani su i u unutrašnjosti jednim vratima.

Na licu mesta uviđaj su obavili forenzičari i kriminalistički inspektori. Sa okolnih zgrada i objekata preuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, kako bi se utvrdio pravac bega i eventualni identitet ubice.

Tokom istrage, trebalo bi da bude utvrđeno da li je koristoljublje motiv pucnjave i ubistva. Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju ubice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading