Uskoro presuda o nepostojećem dugu zbog kojeg je ubijen Đorđe Stojanović: Bez dokaza za dug od 450.000 evra

Autor:

Hronika

18.12.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhovni sud uskoro će doneti presudu o nepostojećem dugu Đorđa Stojanovića (33), zbog kojeg je mladić raznet bombom u Nišu 27. januara 2013. godine.

Foto: Privatna arhiva
ŽRTVA Đorđe Stojanović

Naime, Vrhovni sud je odbacio navode da Đorđev otac Zvonko Stojanović, vlasnik menjačnice "Cekin" u Nišu, treba da isplati zelenašima novac na ime navodnog duga njegovog sina, a isto je presudio i Viši i Apelacioni sud, čime bi agonija porodice Stojanović bila i pravosnažno završena.

- Presuda je doneta bez ijedne priznanice i ugovora kao dokaza, samo na osnovu izjava svedoka koji su članovi porodice zelenaša i njegovi zaposleni. To je bila usaglašena šema zelenašenja mog sina - rekao je Zvonko Stojanović.

Kako nema dokaza da je Đorđe Stojanović pozajmio 450.000 evra od Danijela Ćirkovića iz Kruševca, očekuje se da Vrhovni sud ili potvrdi raniju presudu i odbaci nepostojeći dug ili da tu odluku preinači.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading