Kristina ide na robiju zbog podvođenja maloletnice (14): Oralno zadovoljila muškarca sa devojčicom u šumi, dobile 100 evra

Autor: pink.rs/informer.rs

Hronika

17.12.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Miljković (34) iz Prokuplja osuđena je na dve godine zatvora jer je prošle godine podvodila 14-godišnju devojčicu iz okoline Ražnja.

Foto: facebook.com
Kristina Miljković

Kristina Miljković je devojčici ugovorila seks sa jednim starijim muškarcem za 50 evra, a ponudila joj je i 25.000 dinara ako pristane da sve snimi telefonom. Kristina je nesrećnu devojčicu upoznala preko svog mlađeg brata i tako je uvukla u svet prostitucije.

Kako se saznaje, Kristina je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je postigla sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu. Ona je uhapšena 18. oktobra prošle godine, kada je protiv nje podneta krivična prijava zbog trgovine ljudima.

Međutim, tužilaštvo je ubrzo preinačilo optužbu u posredovanje u prostituciji, jer je utvrđeno da devojčica nije silom naterana na to.

- Kristina je upoznala tu devojčicu početkom 2018. preko svog mlađeg brata, koji se dopisivao s njom preko Fejsbuka. Devojčica im se žalila da je u teškoj materijalnoj situaciji i da bi pristala na sve da zaradi neki novac. Molila je Kristinu da joj nađe nekog muškarca koji bi imao seks s njom za novac. Miljkovićeva je u početku odbijala, ali je na kraju pristala da joj pomogne u pronalaženju mušterija - navodi izvor.

Kristina je, zatim 31. avgusta 2018, predložila devojčici da se narednog dana, 1. septembra, sastane sa jednim muškarcem radi seksa, uz novčanu nadoknadu od 50 evra. Devojčici je, takođe, ponuđeno 25.000 dinara ako pristane da seks bude snimljen, ali do toga nije došlo. Njih dve su se 1. septembra našle u centru Ražnja, gde su sačekale tog muškarca.

Foto: facebook.com

Trebalo je da devojčica ode sama sa njim u jedan motel, ali su se predomislili, pa su sve troje otišli do jedne šume. Tamo su ga obe oralno zadovoljile, a on im je za tu uslugu platio ukupno 12.000 dinara - objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, Kristina je uhapšena nakon što su rođaci devojčice saznali da se ona često viđa s njom i posumnjali su da se iza svega krije prostitucija. Krunski dokaz u istrazi protiv Kristine bila je njena prepiska sa maloletnicom preko Fejsbuka od 31. avgusta 2018, u kojoj joj ona daje instrukcije za sutrašnji sastanak:

- Oko tri sata budi spremna, ti znaš kako i šta, ja i ne moram da idem sa vama. Reci mu da imaš 19 godina, a ako ti traži ličnu kartu, reci mu da si zaboravila. Pare idu unapred, nikako posle, dogovori se sa njim. Unapred uzmeš keš i onda radiš šta treba, zavisno od toga šta ćete da radite - stoji, između ostalog, u Kristininim uputstvima, ali se posle ispostavilo da su ipak zajedno "odradile" mušteriju.

Nije osuđivana

Obrazlažući visinu izrečene kazne, sud je kao otežavajuću okolnost za Kristinu naveo to što je „delo izvršeno iz koristoljublja“. Od olakšavajućih okolnosti uzeto je u obzir to da nije ranije osuđivana, da se korektno držala pred sudom, te da je priznala delo. Sud joj je, osim zatvorske kazne, izrekao i novčanu, od 20.000 dinara. Takođe, naloženo joj je da na ime sudskih troškova isplati još 187.000 dinara. Kristina je nakon hapšenja provela 11 dana u pritvoru, što će joj biti uračunato u izrečenu kaznu zatvora.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading