Podignuta optužnica protiv psihopate iz Pančeva: Krvnički klao ženu nasred stanice, preti mu 40 godina robije

Autor: blic.rs

Hronika

17.12.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv Petra Mošića (61) iz Pančeva zbog sumnje da je u julu ove godine ubio svoju suprugu Desanku Mošić (60) na autobuskoj stanici u Pančevu.

RepublikaFoto: facebook.com/Desanka Mosic
Desanka Mošić

Desanka Mošić ubijena je 12. jula ove godine oko podneva na stanici ATP "Pančevo" kada joj je prišao, kako se sumnja, njen suprug Petar dok je šetala sa unukom, i pred brojnim svedocima počeo da je ubada nožem.

Nesrećna žena preminula je istog dana u bolnici, a Mošić je uhapšen. U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu rečeno je da je podignuta optužnica protiv "M. P. iz Pančeva zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo". Prema starom krivičnom zakoniku, budući da se krivično delo dogodilo pre njegove izmene, Petru Mošiću preti zatvorska kazna od 10 do 40 godina.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Petar Mošić

- Okrivljenom se optužnicom stavlja na teret da je dana 12. 07. 2019. godine oko 12 časova u Pančevu lišio života člana svoje porodice, i to svoju suprugu oštećenu D. M. iz Pančeva (60), koju je prethodno od početka braka kontinuirano i sistematski zlostavljao, tako što je ispred glavnog ulaza zgrade Glavne autobuske stanice presreo oštećenu koju je prethodno pratio sa sobom i zadao joj više uboda u telo i glavu, te je žena preminula istog dana u Opštoj bolnici u Pančevu, jer je iskrvarila - stoji u odgovoru Višeg javnog tužilaštva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading