Progovorili prijatelji Milana Gurovića: Otkrili šta će košarkaš prvo uraditi posle kućnog zatvora!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

14.12.2019

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni košarkaš Milan Gurović (44), koji je u petak priznao da je tukao suprugu i maloletnu ćerku i pretio im klanjem, posle čega je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, razvešće se nakon robije.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

On će verovatno posle svega ostaviti deci i ženi stan na Novom Beogradu i otići da živi na Ledine, gde će mu uskoro biti završen stan i hala.

On je s Trećim osnovnim tužilaštvom u beogradu sklopio sporazum o krivici, po kojem mu je zabranjeno da šest meseci komunicira sa suprugom Tanjom (43) i ćerkom M. G. (16), kao i da im se približi na manje od 300 metara.

- Kad sve prođe, razvešće se. On je u klopci i hoće da diše. Problem je u tome što on hoće razvod, a supruga Tanja mu ga nije dala. Teško mu je zbog svega što se desilo, što je proglašen siledžijom i zlikovcem. On nije ni divljak, a ni psihopata - rekli su njegovi prijatelji koji smatraju da Milan nije kriv i da ceo slučaj ima dve medalje.

Kako se saznaje, Gurović i familija imaju tri stana u Novom Sadu.

 

 

- Gradi halu na Ledinama koja će biti završena za mesec dana, a tamo je već gotov stan. Kad se izađe iz kućnog pritvora, radiće svoj posao - kaže izvor upućen u slučaj.

On je od petka uveče u stanu kod svoje majke u Novom Sadu, gde će da odsluži kaznu i ne želi da daje nikakve izjave medijima.

- Gurovićeva majka i kum su u petak uveče otišli u njegov porodični stan na Novom Beogradu po garderobu, a njegov pastorak im je izneo stvari do kola. On se, u međuvremenu, čuo sa svojom dvojicom sinova, s kojima nema zabranu komunikacije. On svoju decu mnogo voli. Teško mu jer smatra da nije kriv, ali nije hteo da se vuče sa suprugom po sudovima, pa je potpisao sporazum - pričaju Gurovićevi poznanici i prijatelji.

Oni dodaju da Gurovićev brak ne funkcioniše duže vreme, po sistemu toplo-hladno, ali da je to veče pukao, kad amu je ona zamerila što je tog dana išao kod majke u Novi Sad.

- Guroviću je to zasmetalo i došlo je do svađe. Njegova majka nije dolazila kod njega u stan, dok je Tanjina majka bila s njima. On je Tanjinog sina iz prvog braka prihvatio kao svog. Školovao ga je, zaposlio, kupio mu je stan i automobil – ističu prijatelji bivšeg reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading