(UZNEMIRUJUĆUI SADRŽAJ) Đaci iz Novog Pazara kao u ringu! Pesničili se, pa snimke objavili na društvenim mrežama

Autor: Mediji, Republika

Hronika

13.12.2019

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Pazaru uspela je da identifikuje četovoricu učenika jedne novopazarske osnovne škole koji su se nedavno tukli na ulici u gradu, njihovi vršnjaci sve snimali, a kasnije te snimke objavili na društvenim mrežama. Po nezvaničnim podacima, identifikovani maloletnici imaju 11 i 12 godina.

Foto: ilustracija

U školi koju pohađaju identifikovani đaci zakazan je sastanak tima za prevenciju nasilja.

Naime, lokalnim medijima je jedan od roditelja učenika sedmog razreda ove škole rekao da se grupe učenika sastaju nakon ili pre časova u blizini škole na zakazane tuče koje snimaju mobilnim telefonima i posle prodaju snimke drugim učenicima za 50 dinara kako bi videli kako kažu oni "ko je koga prebio".

 

 

Udruženje "Drug nije meta" jedino je udruženje u Srbiji koje u fokusu rada ima prevenciju vršnjačkog nasilja. Kroz mnogobrojne aktivnosti udruženje je uključilo hiljade učenika i nastavnika, a na njihovom sajtu možete zakazati besplatnu radionicu, pronaći savete i brojne korisne informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading