Debeo dosije optuženog za zločin u Slovačkoj: Fudbaler nasmrt pretukao Nikolu!

Autor:

Hronika

13.12.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Đorđević (21), fudbaler iz Aleksinca i jedan od osumnjičenih za ubistvo Nikole Kosanića (22) u Slovačkoj, odranije je poznat po nasilnom ponašanju! Kako saznajemo, Đorđević, koji se zajedno sa Jovanom M. (26), takođe iz Aleksinca, i makedonskim državljaninom sumnjiči da je nasmrt pretukao Kosanića u centru Bratislave, iza sebe ima poduži krivični dosije!

Foto: instagram.com/nikolica_611k_
Nikola Kosanić

Bekstvo

- Iako se celog života bavio sportom i trenirao fudbal, Đorđević je poznat policiji po nasilničkom ponašanju i tučama, zbog čega je privođen i protiv njega su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči. On se sumnjiči da se 18. avgusta ove godine potukao sa jednim mladićem i udario ga pesnicom u glavu! Tom prilikom je mladiću polomio vilicu i teško ga povredio, a za ovaj incident postupak je još uvek u toku - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Trener u šoku

Aleksandar Zemljak, trener FK Rudnik iz Aleksinačkih Rudnika, kod kojeg su ranije trenirali uhapšeni mladići, rekao je za medije da je u šoku povodom hapšenja Đorđevića.

- Ja ga znam kao dobrog igrača, očekivalo se da će biti veliki fudbaler, ne znam zbog čega je prekinuo. Koliko ja znam, zadnjih 5-6 meseci je igrao za klub Belotinac, ali ne znam ni kada je ni zašto otišao u Slovačku - rekao je trener za medije.

Dvojica osumnjičenih državljana Srbije uhapšeni su ubrzo nakon napada na severu Mađarske dok su pokušavali da pobegnu u Srbiju. Treći osumnjičeni, inače Makedonac, uhapšen je u nedelju u Bratislavi. Njima zbog ubistva preti do 10 godina zatvora.

Ošišali se naćelavo da zavaraju policiju!

Dvojica uhapšenih Srba trenutno se nalaze u pritvoru u zatvoru u gradu Đor na severu Mađarske. Oni su se odmah posle zločina ošišali naćelavo misleći da će tako zavarati policiju i uspeti da se domognu Srbije. Zasad nije poznato kada će biti izručeni Slovačkoj.

Ubijeni Nikola sahranjen je juče u rodnom mestu Mali Popović kod Sopota. Telo mladića dopremljeno je u Srbiju u sredu po podne, a njegova porodica juče se poslednji put oprostila od nastradalog mladića. Sahrani je prisustvovao i veliki broj mladićevih prijatelja, koji još uvek ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja se dogodila.

Jecaji na groblju

Sahrana je počela oko 13 sati, a stravičnu tišinu na lokalnom groblju u selu Mali Popović prekidali su samo bolni jecaji najbliže rodbine Kosanića.

- Bio je vredan, dobar mladić koji nikome nikad ne bi naudio! Naše selo ne pamti ovakvu tragediju - rekla je poznanica porodice.

Podsetimo, Nikola Kosanić nastradao je u nedelju rano ujutru u centru Bratislave u Slovačkoj po povratku iz noćnog provoda. On se sa kolegom uputio u obližnju piceriju, nakon čega ih je presrela grupa mladića i napala. On je u tuči zadobio brojne udarce, od kojih je preminuo na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading