Munja nije izdržao: Preminuo mladić iz Zaječara koji je teško povređen u šumi dok je sekao drva!

Autor: Zajecaronline.com, Republika

Hronika

12.12.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Veličković (30) zvani Munja iz Zaječara, koji je zadobio povrede u šumi dok je s prijateljima sekao drva, preminuo je juče u Kliničkom centru u Nišu posle skoro 2 meseca borbe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Veličković je tada hitno posle zadobijenih povreda prebačen u Klinički centar u Nišu kako bi bio operisan, a od samog starta je bio u kritičnom stanju.

Lekari sa kojima se vozio do Niša nisu verovali da će preživeti ni sam put. Ipak, Zaječarac se nije dao, izdržao je put, a potom i četvorosatnu operaciju.

Posle operacije, njegov doktor i dalje nije bio optimističan, jer je Veličković bio na aparatima za disanje i njegovo stanje se danima nije menjalo. Nepuna dva meseca posle toga, Munja je izgubio i poslednju bitku.

Bio je jedan od omiljenih Zaječaraca, od onih ljudi koje svi poznaju i rado sreću. Skroman, uvek nasmejan i spreman da se uključi u svaku aktivnost, bilo da je to rad ili zabava, bez sumnje će ostati svima koji su ga poznavali u najlepšem sećanju.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading