Bivši čelnik Grocke na suđenju: Nisam kriv za paljenje kuće, Jovanović je osoba s psihološkim problemima

Autor: Tanjug

Hronika

12.12.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donedavni predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović ponovo je danas pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu negirao da ima veze sa paljenjem imovine Milana Jovanovića koji piše za lokalni portal "Žig info".

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Dragolju Simonović

Simonović se tereti da je druge optužene u ovom slučaju podstrekavao da u znak opomene zapale imovinu Milana Jovanovića, novinara portala "Žig info" 12. decembra 2018. godine.

On je detaljno opisivao svoj odnos sa Jovanovićem i njegovo viđenje njegovog novinarstva.

Jovanovića je u par navrata nazvao "osobom s psihološkim problemima", da nije nikakav novinar, da Žig info nije portal...

Ostala trojica optuženih, Aleksandar Marinković, Igor Novaković i Vladimir Mihailović, koji se terete za krivično delo "teško delo protiv opšte sigurnosti", delimično su priznala krivično delo, navodeći da će svoje verzije događaja opisati u odbrani.

Sud je danas protiv optuženog Marinkovića naložio raspisivanje poternice jer se po drugi put nije pojavio na suđenju i nije opravdao izostanak.

Takođe je protiv njega razdvojio postupak kako bi suđenje moglo da se održi.

Marinković je optužen kao konkretni izvršilac ovog dela-za bacanje molotovljevog koktela.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading