Šestorica srpskih kamiondžija brutalno pretučena noćas na granici! Ukrajinski vozači ubili boga u njima

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

12.12.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko jedan sat posle ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije, na prelazu Ðakovo - Halmeu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

- Njih su pretukli ukrajinski vozači šlepera, a dok su ih udarali vikali su im da je ''ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica' - prenosi Kurir.

Grupa pretučenih srpskih vozača objasnila je da se to dogodilo na granici između dve pomenute zemlje - pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući.


- Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško - napisali su vozači u poruci, dodajući da su povređeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.

Kako se navodi, oni su još u šoku i neverici s obzirom na to šta im se dogodilo,a poslali su fotografije povreda, kao i slike sa samog graničnog prelaza.

Upitani šta je bio povod za napad, rekli su da su napadnuti iz čista mira. Kažu da na tom mestu stoje i čekaju već danima, ne samo naši, nego i ruski i beloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading