Karan o atentatu na Daku: Mafija je uvek spremna da učini uslugu aktuelnoj vlasti

Autor:

Hronika

11.12.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisani potpukovnik KOS Ljuban Karan smatra da je još rano donositi zaključke ko je pokušao da likvidira crnogorskog biznismena, ali ipak veruje da bi to mogla biti vlast u Crnoj Gori, kao i mafija u toj zemlji.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Pink
Ljuban Karan

- Čuo sam da je Daka bio jaka podrška opoziciji u Crnoj Gori i da je upravo zbog toga struja koja je na vlasti u toj zemlji biznismena gledala kao protivnika. Zna se ko je opozicija u CG, Srbi, jer su izgubili svoja prava, vidite da su uveliko u napadi na Srpsku pravoslavnu crkvu, koji se konstantno pojačavaju. Tako da verujem da bi u tom pravcu trebalo tražiti eventualne naručioce i izvršioce pokušaja atentata - naveo je on.

Kako Karan pojašnjava, za prljave poslove se obično koriste mafija i podzemlje...

- Mafija je uvek spremna da učini uslugu aktuelnoj vlasti u nekoj državi državi ako se odluči na tako neke drastične i prljave poteze - tvrdi bivši potpukovnik.

Podsećamo, Miodrag Davidović Daka, biznismen iz Nikšića koji je preksinoć ranjen u beogradskom hotelu "Kraun plaza", u operativnim izveštajima zapadnih obaveštajaca označen je kao "eksponent ruskih službi na Balkanu, a pre svega u Crnoj Gori i Srbiji". Za sada je istraga o ranjavanju, osim u pravcu da je ranjen upravo zbog pomenute stvari, usmerena i ka još neproverenim informacijama da se možda radi o neraščišćenim računima u trgovini oružjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading