Intrigantna podudarnost: Tarzan bio u "Kraun plazi" kad su pucali u Daku

Autor: novosti.rs

Hronika

11.12.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku napada na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića, u beogradskom hotelu "Kraun Plaza", zatekao se i novi ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Prozor kroz koji je upucan Daka

Milošević se nije nalazio u klub-restoranu "Prajm", u kojem je snajperskim hicem ranjen Davidović, ali je bio u hotelu. Ova zanimljiva podudarnost baca novo svetlo na ceo događaj, koji je ustalasao i političku scenu u Crnoj Gori, pošto je vlasnik nikšićkog "Neksana", i kum pokojnog Momira Bulatovića, deklarisan kao protivnik režima Mila Đukanovića, a pominjao se i kao finansijer opozicije.

RepublikaFoto: youtube.com/ TVKopernikus
Miodrag Daka Davidović

Podsećamo, Davidovića su u utorak veče pokušali da ubiju iz snajpera u poznatom beogradskom hotelu i to u momentu dok je bio u društvu episkopa Budimljansko-nikšićkog Joanikija. Ranjen je u ruku, a policija je odmah posle napada na Novom Beogradu pronašla zapaljeni "reno-megan" i u njemu snajpersku pušku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading