Meštani Popovića zanemeli od bola: Drug ubijenog Nikole grcao u suzama

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.12.2019

16:37

Nikolu Kosanića (22), mladića koji je u nedelju ubijen u Bratislavi, komšije pamte kao jako dobrog momka iz vredne familije, uvek spremnog za šalu i zabavu.

Pinstkrin/Facebok.com
Nikola Kosanić tragično nastradao

Kako za medije u Srbiji pričaju meštanin Popovića, naselja u Sopotu gde je živeo Nikola Kosanić sa porodicom, nesrećni mladić je skoro otišao u Slovačku.

- Nikola je predobar momak, jedan od najboljih u našem mestu. Ne mogu da verujem da se ovo desilo, svi smo u šoku. Moj sin je Nikolina generacija, družili su se, kad je čuo da je umro jedva smo ga smirili. On je pre desetak dana otišao za Bratislavu da radi na građevini. Poslednjih godinu dana išao je po nekoliko meseci da fizikališe, pa se vrati kući, pa ponovo ode.

Nikola Kosanić je najmlađe dete u porodici. Ima tri starije sestre i sve su udate. Jedna je u Umčarima, dok su dve u okolnim selima. Kako su nam rekli meštani Popovića, najmlađa sestra se skoro udala u susednom naselju.

- Znamo mu porodicu, oni su vredni i radni ljudi. Borili su se da svoju decu izvedu na pravi put. Nikola je završio srednju školu i posle toga išao da radi u inostranstvo kako bi zaradio novac. Bio je predobar momak, uvek spreman za šalu i zabavu.

Komentari (0)

Loading