Lažni kupac "Megatrenda" na saslušanju u tužilaštvu, češljaju ga zbog 3 KRIVIČNA DELA!

Autor: novosti.rs

Hronika

09.12.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u toku je saslušanje Dejana Đorđevića, nesuđenog kupca Univerziteta "Megatrend". On je u subotu priveden i zadržan zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno prijavljivanje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mića Jovanović i Dejan Đorđević

On je prijavio u petak da je napadnut, a ispostavilo se da su u pitanju vlasnik stana koji Đorđević iznajmljuje i njegov sin. Oni su pokušali da izbace Đorđevića iz stana jer mesecima ne plaća zakupninu.

Đorđević je danima akter sage o prodaji Univerziteta "Megatrend", u kojoj se pojavljuje kao predstavnik nemačkog konzorcijuma koji želi da preuzme visokoškolsku ustanovu, ali je dosadašnji vlasnik i rektor Mića Jovanović osporio taj dogovor.

Protiv Đorđevića se vodi više krivičnih postupaka - zbog krivičnog dela nedavanje izdržavanja iz člana 195 KZ, prevara iz člana 208 KZ, zloupotreba službenog položaja iz člana 359 KZ...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading