(FOTO) Vatrogasci čupali metalnu ogradu da bi izvadili telo! Ovo je policajac koji je nastradao u stravičnoj nesreći kod Vrnjačke Banje

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

08.12.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Ivan B. (37) iz Trstenika, koji je poginuo pola sata posle ponoći u teškom udesu u mestu Štulac kod Vrnjačke Banje oko 15 godina nosio policijsku uniformu, a pre nego da stupi u snage reda, radio je u Vojsci Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznaju Novosti, telo pripadnika Policijske uprave Kruševac, bilo je zaglavljeno u vozilu "golf",kojim je upravljao policajac.

Vrnjački vatrogasci morali su da iščupaju metalnu zaštitnu ogradu, koja je delom "prošla" kroz "golf" i potom, iseku odbojnik kako bi ga oslobodili.

Ubrzo posle nesreće, na lice mesta došli su i članovi porodice nastradalog Trsteničanina, koji su nakon tragedije bili u teškom stanju. Pogrebno vozilo došlo je po telo negde oko 2,40. Istraga koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu treba da utvrdi okolnosti koje su dovele do tragedije na magistralnom putu. Za sada je poznato da je nesrećni čovek izgubio život na licu mesta, ali nije poznato zbog čega je "golf",koji se verovatno iz pravca Trstenika kretao ka Kraljevu udario u metalnu zaštitnu ogradu pored puta.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Policajac Ivan izgubio bitku sa životom

Policajca u Trsteniku ga znaju po dobrom

-Bio je odličan drug, svi ćemo ga po tome pamtiti, a posebno u Tehničkoj školi u Trsteniku,gde je radio kao školski policajac-pričaju za “Novosti” poznanici nastradalog Ivana B. - Kao i njegov rođeni brat, bio je dosta aktivan u teretani i u odličnoj kondiciji. Očigledno da je nesreća bila strašna, čim mu nije bilo spasa.

Prema nezvaničnim saznanjima,dve lakše povređene putnice u autu zbrinute su u Opštoj bolnici “Studenica” u Kraljevu: jedna devojka je bila na mestu suvozača, a druga, na sreću, na zadnjem sedištu, ali iza suvozača,zbog čega nije imala ozbiljniji kontakt sa zaštitnom konstrukcijom koja je “uletela” u vozilo. Policajac Ivan B. imao je iza sebe brak,a bio je izuzetno vezan za svog brata i porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading