Detalji jezive nesreće: Nišlija pokušao da upali auto na guranje, a onda je na njega naleteo pijani vozač BMW i ubio ga na mestu!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

07.12.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovčanin E. A. (49) poginuo je, dok su njegovi rođaci K. A. (23) I N. A. (71) iz Leskovca povređeni teško i lakše u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.50 časova na putu Niš – Orljane.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Foto: Ilustracija

Oni su krenuli za Niš automobilom marke ford koji se pokvario nadomak skretanja za Belotinac, pa su pokušali da ga upale guranjem, ali je tada na njih naleteo BMW kojim je, pod dejstvom alkohola, upravljao N. S. (28) iz Niša.

- E. A. je zet N. A. kome je K. A. unuk. Njih trojica su pošli kolima na nišku pijacu kada je došlo do nesreće. Od siline udara "ford" je završio u jarku kraj puta, a BMW u jarku sa susedne strane kolovoza, prevrnut na bok. Vozač E. A. je nastradao na licu mesta. Njega su iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci tako što su sekli lim šasije pneumatskim klještima. Nažalost, on je nastradao na licu mesta tako da su lekari mogli da konstatuju samo smrt - kaže naš izvor.

Dva povrđena putnika prevezena su sanitetima Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gde im je ukazana pomoć.

K. A. je zadobio teške telesne povrede, ali trenutno nije životno ugrožen, dok je N. A. zadobio samo lakše povrede.

- Teško povređeni pacijent ima prelom vratnog pršnjena, prelom potkolenice i povredu ramena. Smešten je na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju i trenutno nije životno ugrožen - kažu u KC Niš.

N. A. je samo lakše povređen, on je pregledan na opservaciji Urgentnog centra i očekuje se da bude pušten na kućno lečenje jer nema povrede koje zahtevaju hospitalizaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, alkotestiranjem na licu mesta utvrđeno je da vozač N. S. ima alkohol u krvi. On je u sudaru zadobio samo ogrebotine I odbio je lekarsku pomoć.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta u prisustvu zamenika Višeg javnog tužilaštva iz Niša. Oko 10 časova, po okončanju uviđaja, telo nastradalog E. A. odneto je sa mesta tragedije pogrebnim vozilom.

Deonica puta na kojoj se desila nesreća nalazi se između skretanja za selo Belotinac i Knežičke petlje i potpuno je prav. Istragom će biti utvrđeno da li su na “fordu”, koji je bio zaustavljen zbog kvara, bila upaljena svetla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading