Lažna gatara tipovala stan: Nudila proricanje sudbine, pa ukrala ogroman novac

Autor:

Hronika

07.12.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila C. Đ. (34) zbog sumnje da je, zajedno sa još dve osobe, upala u stan taksiste Skendera T. iz Zemun polja i ukrala mu čak 170.000 evra! Kako Srpski telegraf saznaje, osumnjičena je neko vreme tipovala stan ovog muškarca, lažno se predstavljajući kao gatara!

Foto: Ilustracija

- Osumnjičena se tereti da je sa još dve saučesnice kobnog dana upala u stan pomenutog taksiste i iz njegovog ormara ukrala čak 170.000 evra koje je tamo čuvao! Taksista je ubrzo po dolasku u stan uvideo da mu je novac ukraden i ceo slučaj prijavio policiji. Policija je ubrzo pokrenula istragu i uhapsila C. Đ., koja se sumnjiči za provalu u stan - kaže izvor Srpskog telegrafa.

IZVIDELA SITUACIJU

Kako se sumnja, osumnjičena je nekoliko dana pre obijanja došla kod žrtve navodno nudeći svoje vidovnjačke usluge.

Osumnjičena danima tipovala žrtvu i dolazila u stan žrtve da izvidi situaciju

- Kobnog dana ona je muškarcu zakucala na vrata, nudeći mu svoju pomoć u vidu gatanja. Rekla je da poseduje izvesne vidovnjačke sposobnosti, te da može da mu proriče sudbinu, ali i da skine crnu magiju - kaže naš sagovornik.

Pretpostavlja se da je osumnjičena zapravo želela da izvidi situaciju kako bi ona i njeni saučesnici što bolje pripremili teren i ostavili što manje tragova iza sebe.

Potraga za saučesnicima

Policija traga za dve nepoznate osobe koje se sumnjiče da su pomogle C. Đ. prilikom upada u stan taksiste. Sumnja se da se radi o ženskim osoba, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

NEGIRALA KRIVICU

Osumnjičena je u petak na saslušanju u tužilaštvu negirala krivicu.

- Rekla je da nema veze sa pomenutim slučajem i da nije uzela nikakav novac od žrtve. Njoj je nakon saslušanja ukinuto zadržavanje i puštena je na slobodu. Tokom istrage biće utvrđeno i odakle pomenuti novac taksisti, kao i zašto ga je čuvao u stanu. Reč je o većoj svoti novca, te se postavlja pitanje zašto ga žrtva nije čuvala u banci - dodaje naš sagovornik.

Slične prevare

* Početkom februara uhapšena je R. N. (39) iz Beograda zbog sumnje da je decembra prošle godine upala u stan jedne žene nudeći joj gatanje i bajanja. Iskoristivši nepažnju oštećene, ukrala je oko 29.000 evra, 153.000 dinara i 700 kanadskih dolara

* U aprilu prošle godine uhapšena je S. M. (26) iz Loznice jer se predstavljajući kao gatara, ukrala više od 13.000 iz torbice jedne Aranđelovčanke (56) kod koje je navodno došla da kupi odeću koja žrtva prodaje, a potom joj ponudila gatanje i pokrala

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Skenderom T., koji se našao na meti lopova, ali ga u petak nismo zatekli na njegovoj adresi u Ulici Antona Klemenčića u Zemun polju.

- Moj sin je trenutno na poslu, nemamo šta da kažemo o ovome što se desilo. Prijavili smo gde je trebalo i oni rade svoj posao - rekla je majka taksiste kroz zatvorena vrata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading