Kumi Jelene Marjanović određen pritvor, a evo kako se branila - svi ostali u šoku zbog njene izjave

Autor:

Hronika

06.12.2019

12:05 >> 12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Vukomanović kuma pokojne Jelene Marjanović uhapšena je juče zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa još jednim muškarcem izvršila prevaru i falsifikovanje isprava.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vera Vukomanović

Kuma ubijene pevačice negirala je krivicu u tužilaštvu, da je izvršila krivično delo prevare, falsifikovanja isprava i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, a nakon što je Vukomanovićeva saslušana danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, njoj je određen pritvor.

Podsetimo, policija je uhapsila kumu pokojne Jelene i blisku prijateljicu Marjanović zbog korišćenja falsifikovanog ovlašćenja, navodno izdatog od M. V, zatim se odrekla u RGZO prava na žalbu i time omogućila svom saučesniku da se uz pomoć falsifikovanog kupoprodajnog ugovora uknjiži kao vlasnik katastarske parcele na Zvezdari.

Njen advokat Stefan Jokić nije večeras želeo da komentariše slučaj dok njegova klijentkinja ne iznese odbranu.

 

 

Ko je Vera Vikomanović

Vera Vukomanović bliska je prijateljica čitave porodice Marjanović, a najviše Zoranove majke Zorice i oca Vladimira.

- U noći kada je Jelena nestala sedela sam kod kuće kada me je Zoran pozvao i rekao da Jelene nema. Redom sam zvala bolnice i tražila je - ispričala je kuma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading