Maksimalna kazna za oca iz pakla: Istražni organi ne pamte tako brutalno silovanje, evo koliko će monstrum iz Malog Crnića da robija!

Autor: informer.rs

Hronika

04.12.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu, kojim je predsedavala sudija Gordana Vidojković, osudilo je u prvostepenom postupku Živorada M. (61) iz Smoljinca kod Malog Crnića na 15 godina zatvora, zbog optužbe da je izvršio silovanje u produženom trajanju svoje maloletne ćerke A.M, tada stare 16 godina!

Foto: Ilustracija

Time je sud usvojio predlog Višeg tužilaštva, koje je za optuženog tražio maksimalnu kaznu, koja se, inače, veoma retko izriče. Zbog toga se tužilac neće žaliti, a druga strana ima pravo žalbe po dobijanju pisanog otpravka presude.

Prema navodima optužnice, koju je zastupao zamenik tužioca Miroslav Vojinović, Živorad je 10. maja prošle godine, u večernjim satima, ćerku pretukao i ošišao, a onda je primorao da ga zadovolji oralno i klasičnim seksualnim odnosom, a to je uradio i sutradan popodne, kao i sledećeg dana. Sve vreme on je nju i vređao, optužujući je da je drolja i da spava sa starijim muškarcima u selu. Ona je 12. maja pobegla od kuće i napisala pismo majci, koja je napustila muža i boravila kod ćerke udate u Smederevu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U pismu je A. M. navela da će da izvrši samoubistvo, pa je majka slučaj prijavila policiji. Posle toga, Živorad je uhapšen i određen mu je pritvor. Za krivično delo silovanje, zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora. Posle njegovog hapšenja, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini i na vešu devojčice, nađeni su njegovi biološki tragovi. Lekarskim pregledima utvrđeno je da je devojčica imala brojne povrede po telu i intimnim delovima. Istražni organi rekli su da do sada nisu videli ovako brutalno silovanje.

Foto: Ilustracija

Otac iz pakla bio u zatvoru zbog ubistva

Optuženi je u februaru prošle godine izašao na uslovnu slobodu iz zatvora, gde je bio zbog ubistva. Izdržao je 10, od ukupno 14 godina, na koliko je osuđen jer je u novembru 2008. nožem ubio meštanina Smoljinca Roberta T. (31). Iz zatvora je izašao ranije, jer je komisija KPZ "Zabela" konstatovala da se Živorad dovoljno resocijalizovao, ali je dodatni razlog bio i to što je oboleo od leukemije. Iako su i Viši sud i tužilaštvo bili protiv toga, Živorad je odlukom Apelacionog suda u Kragujevcu, ipak uslovno pušten na slobodu. On je sada zbog silovanja osuđen na maksimalnu kaznu i zbog toga što je prekršio uslove ovog prevremenog puštanja iz zatvora.

Živorada je supruga napustila zbog njegovog nasilja i prešla kod starije ćerke u Smederevo, koja je udata i ima troje dece. Njih dvoje imaju i sina, koga je otac izbacio iz kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading