Pronađen leš kod APATINA! Za dve nedelje Dunav progutao 2 čoveka

Autor: Apatinskenovine.rs, Republika

Hronika

01.12.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telomuške osobe pronađeno je u subotu u Dunavu kod Apatina. Ovo je drugi utopljenik pronađen u Dunavu kod ovog grada u poslednje dve nedelje.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Utopljenik je izvučen na obalu kod kajak-kućice. Policija je obavila uviđaj i povela istragu kako bi se utvrdio njegov identitet.

- Prema prvim procenama radi se o muškarcu starosti oko 40-ak godina, koji je na sebi imao perjanu jaknu. Telo je bilo duže u vodi, pa se ne može utvrditi boja njegove kože, odnosno reći da li se radi o nekom od migranata koji su pre 20 dana nestali u talasima Dunava prilikom prevrtanja čamca dok su pokušavali ilegalno da pređu hrvatsku obalu. Kod njega je pronađen mobilni telefon i par stotina dinara - navodi izvor blizak istrazi.

Telo nesrećnog čoveka biće poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Podsetimo, 15. novembra iz Dunava kod Apatina izvučeno je telo žene, čiji identitet još uvek nije utvrđen i koja je pre 9 dana sahranjena kao NN osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading