Ovo je pozadina krvavog napada na Elektronskom fakultetu u Nišu

Autor:

Hronika

30.11.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvavi obračun brucoša na Elektronskom fakultetu, koji se dogodio u Nišu 29. novembra oko 10 časova, prema kazivanju očevidaca, posledica je psihičkih problema napadača.

Foto: Ilustracija

Napadač je, ušetao u hol fakulteta sa nožem i čekićem u rukama. Nasrnuo je najpre čekićem na studentkinju sa prve godine koja je stajala sa kolegom J.M.(19). Bez reči je zamahnuo čekićem na studentkinju i udario ali ne punom snagom jer se povila u trenutku.

Videvši razjarenog B.S.(19) kolega J.M je pokušao da zaštiti studentkinju ali je tada napadač B.S. potegao nož. Pre nego što je krenuo u napada, B.S je uzviknuo "Je*aću vam majku svima",pa je ciljao vrat J.M. u nameri da ga zakolje. Srećom zahvatio ga je oštricom samo iznad i ispod levog uha.

Tokom incidenta koji je izazvao napadač veliki broj policajaca i ekipa Hitne pomoći je obezbeđivalo fakultet. Sve ovo se dogodilo na dan Elektronskog fakulteta u Nišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading