"Katastrofa, ne znam ni gde ću ni šta ću", kroz suze priča Slađanja koja je u nesreći izgubila muža i brata

Autor: Novosti, Republika

Hronika

30.11.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Jovanović juče je ostala bez supruga i rođenog brata nakon nesreće na auto-putu Beograd-Niš. Neposredno pre kobnog sudara ona se čula sa svojim Srđanom, ne sluteći da će joj to biti poslednji kontakt sa svojim voljenim mužem.

RepublikaFoto: Pixabay.com/youtube.com/Pink.rs.
Foto: Ilustracija

Igor Veličković iz Rače kragujevačke u stravičnoj nesreći na autoputu kod Niša izgubio je sina Žikicu (18). Slađana Jovanović iz naselja Grošnica kod Kragujevca u trenu je ostala bez supruga Srđana (34) i rođenog brata Ljubiše (40).

Tuga,plač i jecaji i u domu Jovanovića u kragujevačkom naselju Grošnica.

- Čula sam se sa Srđanom dva-tri minuta pre nesreće. Kazao mi je da im se kombi pokvario i da čekaju šlep službu. Kasnije sam saznala da se desilo najgore - kaže Slađana.

Ima dvoje dece,sina od trinaest i ćerkicu od deset godina. Njen rođeni brat Ljubiša iz Ilićeva iza sebe je ostavio suprugu i sina od nepune tri godine.

- Katastrofa. Ne znam ni gde ću ni šta ću. Kao da još nisam svesna kakva nas je tragedija zadesila - priča ova mlada žena.

Sahrana Srđana Jovanovića zakazana je za nedelju, za 13 časova na groblju u Grošnici. Ljubiša će biti sahranjen u Ilićevu kod Kragujevca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading