Ukleta deonica puta! Radnike kamion smrvio identično kao vojnike 2017.

Autor: Kurir, Republika

Hronika

29.11.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na istom mestu, na auto-put kod Niša gde se danas dogodila teška saobrađajna nesreća u kojoj su poginula trojica radnika, pre dve godine s edogodila istovetan sudar u kom su poginula dva vojnika.

RepublikaFoto: Republika
Jeziva slika današnje nesreće

Naime 6. septembra 2017. nedaleko od sela Draževac, na na vojno vozilo koje je bilo u zaustavnoj traci zbog kvara naleteo je kamion sa prikolicom i tom prilikom su poginuli kapetan Vladan Jovanović (32) i mlađi vodnik Srđan Stevanović (43), obojica iz 3. bataljona Vojne policije.

Vojna vozila su bila propisno označena i u njima je bilo ukupno 14 vojnika. Osim dvojice poginulih, ostali vojnici su nepovređeni.

Pod gotovo identičnim okolnostima na ovom ukletom mestu dogodila se i današnja nesreća u kojoj su stradala tri radnike, ameđu njima i jedan devetnaestogodišnjak. povređena su osmorica od kojih se dvojica nalaze na operaciji. Povrešeno je osam radnika, a jedan je u kritičnom stanju.

Da podsetimo radnici su iz Kragujevca krenuli u Leskovac gde su trebali da postavljaju telefonske kablove. Boško Mihajlović iz Kragujevca ispričao je da se kombi kojim su putovali u Leskovac pokvario i zaustavio na naplatnoj rampi, kako bi sačekao dolazak šlep službe.

- Nas dvojica bili smo pored kombija, a ostali, njih devetorica bili su u kombiju. Tada je šleper sa prikolicom udario u nas. Bilo je strašno, jer je šleper mnogo brzo vozio. Od kombija ništa nije ostalo, razleteli smo se na sve strane. Pomagao sam da izvučemo povređene, ali za trojicu naših kolega nije bilo pomoći - kazao je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading