DOBRE VESTI: Teško povređeni učenik Vazduhoplovne akademije se probudio, lekari prate njegov oporavak

Autor: Tanjug

Hronika

28.11.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik (16) Vazduhoplovne akademije u Beogradu pao je na času fizičkog vaspitanja i teško povredio glavu, zbog čega je odmah operisan u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

On je sinoć oko 19.45 dovezen kolima Hitne pomoći iz Vazduhoplovne akademije u Urgentni centar i trenutno se nalazi na odeljenju šok A.

- Sve se desilo na sedmom času u popodnevnoj smeni. Učenik je pokušao da se uhvati za košarkaški obruč, ali je tokom skoka proklizao i pao, pri čemu je povredio glavu - rekao je za "Blic" direktor Vazduhoplovne akademije Goran Cvijović.

Učenik drugog razreda ove škole je operisan u toku noći u Urgentnom centru, i prema poslednjim informacijama u svesnom je stanju.


- Njegova majka nam je javila da se dečak probudio. Sada će se njegovo stanje pratiti naredna 24 sata, ali trenutno je koliko znamo dobro - dodao je direktor Cvijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading