NASAMARILI NAIVNE: Za kupoprodaju vozila unapred uzimali novac, od onih koji auto nikad nisu videli zaradili 100.000 evra!

Autor: Republika

Hronika

27.11.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.J. (39) i A.M. (28) zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela prevara.

Sumnja se da su oni oglašavali prodaju vozila putem agencije "Auto 24" koju su registrovali ove godine, kao i da je A.M. sa zainteresovanim za kupovinu  potpisivao ugovore sa tačno određenim rokom isporuke.

Oštećeni su im nakon toga predavali određenu sumu novca na ime kupoprodaje vozila, koja im, kako se sumnja, nisu isporučena. 

Takođe, oštećenima nisu vratili uplaćeni novac i na ovaj način za sebe su zadržali oko 100.000 evra. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

S obzirom da se sumnja da je broj oštećenih veći nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, pozivamo ih da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona 011/279-8409 ili  011/279-8410.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading