Pravili haos po Novom Pazaru, opljačkali džamiju, prodavnicu, apoteku...

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

26.11.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. K. (1971) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, teška krađa u pokušaju, krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Foto: Ilustracija

Takođe policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da su njih dvojica juče ušli kroz prozor u prostorije Muslimanskog omladinskog kluba koji pripada Sinan-begovoj džamiji u Novom Pazaru i ukrali dva laptopa i tri monitora, koje je policija pronašla i vratila vlasniku, kao i da su 24. novembra ove godine pokušali da provale u apoteku i market u Novom Pazaru.

Osumnjičeni A. K. se tereti da je u noći između 24. i 25. novembra ove godine razbio prozor na apoteci Doma zdravlja u Novom Pazaru i ukrao razne lekove čija se vrednost procenjuje na oko 320.000 dinara.

Sumnja se i da je i u prethodnom periodu u Novom Pazaru ukrao dva automobila „opel kadet“ koje je policija pronašla i vratila vlasnicima, kao i da je otuđio „opel astru“ šezdesetogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara kojom se odvezao do obližnjeg sela gde je i ostavio.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi A. K. pronađena je manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu nadležnog tužioca, A. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading