Pritvor za "osvetnike" iz Svilajnca: Opljačkali im prodavnicu, uzvratili su mučenjem, a onda je Tužilaštvo dalo konačnu reč

Autor: Republika

Hronika

23.11.2019

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno Tužilaštvo u Despotovcu odredilo je pritvor Dušanu S. (28), Nemanji Lj. (35), Vladimiru M. (35) i Filipu B. (25) zbog osnovane sumnje da su protivpravno lišili slobode Nikolu Đ. (18) i maloletnog Marka A, saznaje Republika.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema našim informacijama, nakon što su Nikola Đ. i Marko A. pokrali prodavnicu boja i lakova "Neven" u Svilajncu, koja je u vlasništvu Nemalje Lj, dva dana kasnije usledila je brutalna osveta.

Naime,  Nemanja Lj. zajedno sa Dušanom S. je ispred hotela Topoljar sreo Marka A. i izvadio kaiš iz pantalona i vezao mu ruke. Potom je telefonom pozvao ostale osumnjičene i svi zajedno na silu su uvukli oštećene u vozilo i odvezli ih u magacin prodavnice, gde su ih maltretirali nanevši im teške telesne povrede.

Kako saznajemo, preživeli tročasovnu torturu, tokom koje su krvnički udarani rukama i nogama po glavi i telu. Tom prilikom zadobili su teške telesne povrede.

Inače, oštećeni su od ranije poznati policiji kao izvršioci više krivičnih dela krađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

24.11.2019 06:19

Morali su da ih nauče pameti kada policija nije radila svoj posao.