Horor kod Malog Crnića! Komšije na kapiji zatekle mrtvog petla bez očiju, sumnja se na VLAŠKU MAGIJU

Autor: Tpknews.com, Republika

Hronika

21.11.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici sela Kobilje u opštini Malo Crniće u četvrtak ujutru zatekli su neprijatnu scenu na jednoj od kapija meštana koji živi u Požarevcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, ubijeni petak kome su bile izvađene oči, bio je vezan za vrata jednog dvorišta, a selom se odmah proneo glas da to neko možda vrača. 

Kako je Braničevski okrug, navodno, poznat po Vlaškoj magiji i vradžbinama, mnogi su pomislili da je to neki od izopačenih rituala za koje se koriste delovi tela mrtvih životnja.

Jeda od meštana je ispričao da je veče pre nego je scena zaprepastila sve stanovnike, prolazio pored sporne kuće, ali da ništa nije video. On je dodao i da možda cela situacija izgleda beznačajno, ali da nije prijatno kada se zna da takvi ljudi žive među njima.

- Mislim da je ovo samo glupa šala. U poslednje vreme ovuda se, naročito noću, šeta dosta pasa, što lutalica što vlasničkih, po neki put bi ovde noću nastao opšti haos od njihovog laveža. Rekao bih da su petla udavili psi, i ako je ovo zaista nečija neslana šala, tog bolesnika treba pod hitno pronaći i poslati na psihijatriju - kaže ovaj meštanin Kobilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading