PAO I ČETVRTI PLJAČKAŠ! Svi akteri razbojništva u kruševačkoj kladionici iza brave

Autor:

Hronika

20.11.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila je i četvrtog učesnika pljačke kladionice "Pin-bet" koja se dogodila 10. novembra u Parunovcu kod Kruševca. Razbojništvo su, kako se ispostavilo, izvršili M. V. (21) i trojica maloletnika D. V., M. F. i S. S.!

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Dolijali: Razbojnici opljačkali kladionicu

Na osnovu snimaka sa video-nadzora utvrđeno je da je jedan pljačkaš, koji nije imao masku, stražario na ulici, a drugi, koji je imao kapuljaču i maramu preko lica, stražario je na ulazu u lokal.

Za to vreme dvojica, takođe maskirani, u kladionici su pokušali da otmu pazar, koji je te noći iznosio oko 100.000 dinara.

Međutim, u tome ih je sprečio radnik kladionice Veselin Ivković, koji im se se goloruk suprotstavio.

Brojka: 3 od četiri pljačkaša su maloletnici

 

 

On im nije dao da otmu kasu, a u tom koškanju novac se rasuo po podu, pa su lopovi pobegli sa svega 7.000 dinara, koliko su u brzini uspeli da sakupe sa poda.

Prilikom guranja sa radnikom opalila je i automatska puška koju je jedan od pljačkaša imao, ali, srećom, metak nikog nije pogodio.

- Nisam bio ni svestan šta sam uradio, jednostavno sam branio pazar. Tek kada sam pregledao snimke sa sigurnosnih kamera, video sam šta je sve moglo da se dogodi - rekao je on novinarima posle pljačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading