Saznajemo: Ovo je čovek koji je tukao i hteo da otme fudbalera, evo kakav su plan imali

Autor: T. K.

Hronika

20.11.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Beogradu uhapsila je Nikolu S. (22), Dušanku I. (21) i Emiliju J. (19) zbog razbojništva i pokušaja otmice fudbalera Fiorentine i nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde Alekse Terzića, dok se za jednim licem još uvek traga.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Terzić

Kako saznaje naš portal, devojke će najverovatnije biti saslušane sutra, a mladić u petak.

Osumnjičeni mladiću su ove dve devojke upoznali pre neko veče, pa su imali nameru da ih zadive. Nije bila planirana ili tipovana krađa.

Prema našim informacijama, Nikola S. je sitni kriminalac iz Kaluđerice i dobro je poznat policiji od radnije. Hapšen je zbog razbojništva, teških telesnih povreda, krađu automobila, dilovanja droge, i posedovanja ilegalnog oružja.

Podsetimo, Terzić je u svom BMV-u sa italijanskim tablicama kod Autokomande primetio da ga neko prati u audiju.

Krenula je paklena jurnjava ulicama Beograda, a onda su mu na Novom Beogradu napadači preprečili put svojim kolima. Tražili su mu da spusti prozor i onda zahtevali od njega 5.000 evra. Potom su ga izvukli napolje i počeli su da ga tuku.

Zadobio je frakturu nosa, iščašenje ruke i hematoma na glavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading