Pljačka u centru Požege: Muškarac strgao ženi zlatan lanac sa vrata usred bela dana

Autor: Blic, Republika

Hronika

20.11.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zemnunac Ž. N. (25) koji je prekjuče u centru Požege, ukrao zlatan lanac jednoj starici. Zbog ovog dela, njemu je osnovni sud u Požegi odredio pritvor.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Ž. N. je u ponedeljak oko jedan sat popodne, maskiran kapuljačkom koju je nosio preko glave, prišao ženi staroj 84 godine i naočigled mnogih prolaznika strgao joj s vrata zlatni lanac. Videvši šta se dešava jedan Požežanin je pokušao da obrani sugrađanku ali je odustao pošto mu je razbojnik pripretio. Zemunac je potom pobegao, a nešto kasnije je uhapšen na autobuskoj stanici. Utvređeno je da je u međuvremenu ukradeni nakit prodao u jednoj zlatari za 5.000 dinara.

Uhapšeni se tereti za razbojništvo i u dosadašnjem toku istrage brani se ćutanjem. Zbog istog krivičnog dela, saznanju mediji, kada je opljačkao jednu trafiku u Beogradu, Ž. N. je odležao zatvorsku kaznu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading