OKIDAČ ZA JUČERAŠNJU TALAČKU KRIZU: Otkriveno šta je žena rekla policajcu na Voždovcu pre nego što se zaključao...

Autor: informer.rs

Hronika

19.11.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajcu Bratislavu S. (42) koji je juče bio akter višečasovne drame na Voždovcu, određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje kod tužioca.

RepublikaFoto: Printskrin/Tanjug

Podsetimo, on se juče ujutru, nakon svađe sa ženom, zaključao u stan i pretio da će da se ubije. Policija je uspela da ga ubedi da se preda nakon nekoliko sati pregovaranja.

Kako saznajemo, Bratislav je nakon hapšenja odveden na pregled u bolnicu "Lazu Lazarević", gde je ustanovljeno da nema psihičkih smetnji, nakon čega je priveden.

Kao uzrok drame koja se juče odvijala u Beogradu, navodi se njegova svađa sa ženom.

- Bratislav je duže vreme imao problema sa ženom, svađali su se, a on je nekoliko puta odlazio od kuće. Dan pre drame, isto su se posvađali, on je otišao, a kada se vratio, supruga mu je rekla da želi da se razvede. Usledila je još jedna svađa, nakon čega je on izbacio ženu i sina iz stana i ostao naoružan unutra - kaže izvor.

Bratislav će biti suspednovan sa posla i teretiće se za nasilje u porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading