Novi detalji zločina kod Petrovca: Željko je ubadao ženu i taštu, komšija sprečio tragediju

Autor: PT info

Hronika

19.11.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Nenić iz Zabrđa kod Petrovca na Mlavi, koji je nakon žestoke svađe sa suprugom Aleksandrom potegao je nož i zadao joj 8 uboda, napao je i njenu majku Desanku (70).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Željko Nenić

Nesrećna majka je pokušala da odbrani svoju ćerku, ali je i ona dobila nekoliko uboda po rukama.

Komšinica, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je da Željku nije prvi put da maltretira suprugu i taštu, ali to nisu prijavljivali policiji.

- Čuli smo da Aleksandra već duže vreme trpi nasilje od Željka, koji voli da popije. Kada god bi se napio, vređao ju je i mlatretirao, a često ju je i tukao. U četvrtak je njegovo nasilje dostiglo vrhunac. Željko je opet popio i počeli su da se svađaju. On je zgrabio nož i počeo da ubada ženu po telu - ispričale su komšije ovog bračnog para.

Kako kažu, čuli su i Aleksandrine krike.

- Kuća je bila puna krvi. Jedan komšija je uleteo unutra i spasao Aleksandru i Desanku sigurne smrti. Da nije naišao, ko zna šta bi se desilo. Željko bi ih sigurno dokrajčio - pričaju meštani Zabrđa i dodaju da su oni privatnim automobilom odvezli teško ranjenu Aleksandru i Desanku u bolnicu.

Osumnjičenom je izrečena hitna mera udaljenja iz kuće na 30 dana, i zabrana kontaktiranja i prilaska žrtvama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading