Policajcu koji je hteo da spasi ženu od prebijanja, pukla lobanja

Autor: Novosti, Republika

Hronika

19.11.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac I.P. (36) zadobio je juče, nešto iza ponoći, teške povrede glave kada ga je ispred zgrade Policijske stanice u Negotinu, dok je pokušavao da ženu odbrani od supružnika A. B. (23), on udario metalnom štanglom u glavu i naneo mu povrede u vidu frakture lobanje.

Foto: Ilustracija

- Žena je u toku noći pobegla iz kuće u kojoj živi sa A. B. jer ju je ovaj brutalno tukao - navodi izvor iz istrage.

Potrčala je ka policiji, kako bi ga prijavila nasilje u porodici, ali je muž krenuo za njom.

Kako se ispostavilo, A. B. je suprugu sustigao neposredno ispred Policijske stanice, gde je nastavio da je tuče.

- Policajac I. P. koji je bio na dužnosti pokušao je da odbrani ženu od teških batina, kojima je ona bila izložena - nastavlja sagovornik.

Pokušao je da je izbavi od prebijanja. Međutim, tada se A. B. okrenuo ka njemu i svom silinom ga metalnom štanglom udario u glavu, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Policajac je, obliven krvlju, pao. Kolege su istrčale i pozvale Hitnu pomoć. I. P. je ukazana prva pomoć u Zdravstvenom centru u Negotinu, nakon čega je odmah upućen na Odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Boru.

- Pacijent je primljen sa čeonim prelomom lobanje - kaže dr Vasilije Meilanović, neurohirurg Opšte bolnice u Boru.

I. P. je odmah zbrinut i ustanovljeno je da nema hematoma i unutrašnjeg krvarenja. On je trenutno van životne opasnosti, ali se njegovo stanje prati.

Nasilnik A. B. koji je nakon što je udario policajca pobegao sa lica mesta, ubrzo je lišen slobode. Protiv njega su podnete prijave zbog napada na službeno lice prilikom obavljanja dužnosti i nasilja u porodici, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading