Detalji nestanka devojčice (13) kod Sombora: Kada je otac pregledao stvari svoje ćerke, shvatio je da stvar postaje ozbiljna

Autor: Apatinske novine, Republika

Vesti

19.11.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Cerovski (13) iz Čonoplje, kod Sombora, nestala je danas. Ona je poslednji put viđena kako nosi kožnu jaknu i maskirne (vojne) helanke vozeći bicikl u pravcu Kljajićeva.

RepublikaFoto: facebook.com/Marijamaja Botic
Nestala Marija Cerovski

Zoran Cerovski, Marijin otac navodi kako je njegova ćerka otišla sa setrom u školu, kao i svakog jutra, ali da nije ušla na nastavu već je sela na bicikl i otišla ka Kljajićevu.

- Supruga i ja smo rano otišli na posao, Marija je, sa mlađom sestrom Majom, koja ide u treći razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, Marija je ostala ispred škole i kad je sestra ušla unutra ona je sela na bicikl i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno četiri kilometra od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja ju je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima - rekao je Zoran Cerovski.

U domu Cerovskih je vanredno stanje bilo je celo popodne. Dobili su razne informacije, između ostalog i da se preko društvenih mreža dopisivala sa nekim momkom.

- U velikom smo strahu. Pitanje je ko je i na šta nagovorio... Zvali smo je na mobilni. Prvo je bila nedostupna, posle nam je pokazivalo zauzeće, pa je zvonio, a niko se nije javljao. Kao da se neko poigrava sa nama - dodao je Zoran.

Dodaje da su, kad su pregledali njene stvari, videli da u rancu nije ponela knjige za školu, već garderobu, što govori da je planirala odlazak...

 

 

- Javio nam se nedavno jedan čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da ju je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide "kod dečka" u Boku (selo kod Zrenjanina). Javili smo policiji i nadam se da će je pronaći - priča Marijin tata.

On je dodao i da su, nakon javljanja ovog čoveka iz Zrenjanina ušli na njen instagram i videli fotografiju njihove ćerke i tog, navodnog momka, uokvirenu u srce, što ih upućuje na trag gde bi mogla da bude njihova ćerka.

Mole se svi građani da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku Marije da to prijave policiji ili porodici na sledeći broj telefona: 0645045691.

Za nestanak su saznali nešto oko podneva, kada ga je, kako kaže, pozvao direktor škole i obavestio da Marija nije došla na časove, a da je spremačica videla na biciklu, na izlazu iz sela.

Porodica Cerovski strahuje za svoje dete, ali se i nadaju da će je policija uskoro pronaći. Takođe mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, da im odmah jave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brat

19.11.2019 09:59

Devojka je nadjena. Roditelji treba da kontrolišu i ograniče deci upotrebu telefona i Interneta na nekoliko časova dnevno.