Koban noćni provod: Hermanovi prijatelji otkrivaju kako je došlo do nesreće u Beton hali

Autor: Informer, Republika

Hronika

19.11.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac Mihael Herman (33) poginuo je u nedelju pred zoru kad je slučajno pao sa krova restorana u Beton hali u Beogradu, pokazali su rezultati iz istrage i obdukcije tela! Tragediji je prethodilo teško pijanstvo nesrećnog Nemca.

RepublikaFoto: youtube.com/ KRIK - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije
Foto: Ilustracija

Herman se oko četiri sata ujutro zatekao na parkingu koji se nalazi tačno iznad restorana, u nivou Karađorđeve ulice. Pošto je bio pijan, verovatno nije video da se doteturao do same ivice, odakle je pao na beton ispred lokala, sa visine od oko šest metara. Prema nezvaničnim saznanjima medija, nekoliko sati nakon tragedije policiji su se javila još četiri Nemca, Hermanova prijatelja, koji su identifikovali njegovo telo.

- Oni su policajcima dali na uvid Mihaelov pasoš, na osnovu čega su i utvrđeni njegovi lični podaci. Međutim, za zvaničnu potvrdu identifikacije mora se sačekati da neko iz Heramanove porodice prepozna telo - prenosi izvor.

Mihaelovi prijatelji ispričali su da su njih petorica došli u Beograd proteklog vikenda radi provoda.

- Ispričali su da su u noći između subote i nedelje bili na jednom splavu na suprotnoj obali, sa novobeogradske strane, i da su celo veče pili alkohol. Oko tri sata iza ponoći, kako su rekli, Mihael je, mortus pijan, iznenada sam otišao sa splava. Kazali su da se teturao od pijanstva kad su ga poslednji put videli - objašnjava izvor.

Pretpostavlja se da je Herman ušao u taksi i naručio vožnju do Beton hale, kako bi tamo sam nastavio da pije u nekom od klubova.

Herman je nakon noćnog provoda došao do Beton hale kako bi sam nastavio da pije

- Međutim, svi klubovi su već bili zatvoreni. Ostalo je nejasno kako se Herman našao na parkiralištu iznad restorana i šta je tamo tražio - navodi sagovornik.

Podsetimo, Hermana je tog jutra, oko 4.30, u lokvi krvi i bez svesti pronašao jedan prolaznik ispred restorana. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je prevezla Nemca do Urgentnog centra, ali je on dva sata kasnije preminuo usled veoma teških povreda glave.

Obdukcija je pokazala da su sve povrede na njegovom telu nastale od pada sa visine i da nema nikakvih indicija da je tučen ili bačen sa visine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading