(FOTO) Košarkašica doživela saobraćajku! Usled gubitka kontrole nad vozilom ONA je uletela u gradilište

Autor:

Hronika

18.11.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Šicar (18) iz Stare Pazove, inače košarkašica ŽKK "021" iz Novog Sada, kao i muškarac M.I. (65), doživeli su saobraćajnu nesreću na putu između Sremskih Karlovaca i Banstola, u ponedeljak oko devet časova.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Foto ilustracija

Mlada sportiskinja se, kako se saznaje, jutros kolima uputila iz Stare Pazove u Novi Sad na prepodnevni trening. Iva je igrala u prvom timu i u novosadski klub je došla iz Šapca, gde je igrala prethodne dve sezone, takođe u prvoj ligi.

Aleksandar Jovanović, prvi trener novosadskog kluba, kaže da su svi iz kluba odmah došli u Urgentni centar i da bodre Ivu da se što oporavi i da ponovo bude sa njima na terenu.

U ovoj Kliničkom centru Vojvodine kažu da su 18-godišnjoj pacijentkinji posle blagovremenog zbrinjavanja i adekvatne dijagnostike ustanovljene povrede glave i desne potkolenice.

- Pacijentkinja nije životno ugrožena, ali je hospitalizovana radi daljeg onzervativnog tretmana i opservacije. - navode u KCV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šicar (@sicar_i11) on Mar 24, 2019 at 1:09pm PDT

Uzroci nesreće još nisu poznati, ali se preptostavlja da je devojka koja je bila za volanom "punta", najverovatnije izgubila kontrolu nad vozilom, a potom sletela u gradilište brze pruge Novi Sad- Beograd i udarila u parkirani kamion.

Ona se automobilom kretala iz pravca Sremskih Karlovaca prema Banstolu. Prednji deo vozila je potpuno smrskan, a devojku su iz kola izvadili novosadski vatrogasci. Muškarac koji je povređen, kako saznajemo, nalazio se na gradilištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading