Beograđanin i Jagodinci se šibali zbog devojke! Došla sa dečkom, čula se sa bivšim, pa radio pištolj

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

16.11.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci iz Jagodine uhapšeni su zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Beograđanin zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja, zbog izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti u Jagodini.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Naime, dvojica Jagodinaca i jedan Beograđanin privedeni su u Jagodini nakon što su se fizički sukobili u tom gradu. Do obračuna je došlo zbog jedne devojke, a u slučaj je umešan još jedan mladić iz Beograda.

Do sukoba je došlo oko 3 časa iza ponoći između Sinđelićeve ulice i Stanoja Glavaša.

Kako se nezvanično saznaje, sukob je izbio zbog devojke iz Jagodine koja živi u Beogradu. Ona je došla sa dečkom Beograđaninom u Jagodinu.

Kada su se razdvojili, ona je odlučila da se čuje sa bivšim, a zatim je taj mladić seo u taksi i došao u Jagodinu iz Beograda.

Kod sebe je imao pištolj i posvađao se sa sadašnjim emotivnim partnerom devojke, koji je, videvši da ovaj kod sebe ima vatreno oružje, počeo da se udaljava.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: ilustracija

Na ulici je prošlo vozilo u kom su se nalazili mladići koji su prikočili da vide šta se događa. Naoružani Beograđanin im je prišao i počeo da preti.

- Šta gledate? - upitao ih je i rekao im da izađu iz automobila.

Mladići koji su se nalazili u automobilu mislili su da je u pitanju plastični pištolj.

- Baci pištolj, rešićemo ovo - rekli su i izašli iz automobila , a zatim su počeli da tuku naoružanog mladića.

Beograđanin je zadobio teške telesne povrede, a dvojica Jagodinaca su privedena.

Momci iz Jagodine su uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Beograđanin zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja, zbog izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti, saznaje Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading