NIŠ PROBUDILI RAFALI! Otvorio vatru na muškarca čim je ušao u automobil

Autor: Republika

Hronika

14.11.2019

08:48 >> 08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati napadač pucao je jutros na MilanA R. (33) ispalivši nekoliko hitaca iz pištolja, ali ga srećom nijedan metak nije pogodio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo sve se dešavalo u Ulici Despota Đurđa u Nišu oko 4 časa izjutra. Napadač je pratio Milanovo kretanje, a kada je on ušao u svoj automobil da krene na posao, na njega je ispaljeno 9 metaka, koji su na sreću završili u automobilu.

- Čovek je krenuo na posao kada mu je napadač prišao i počeo da puca u njega. On je uspeo da startuje vozilo i krene, pa su ga meci promašili. Kada je bio na bezbednoj udaljenosti, zaustavio je auto i pozvao policiju - kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Policija je obavila uviđaj i obavestila Više javno tužilaštvo. Za napadačem se traga, a utvrđuju se motivi pucnjave. Prema prvim informacijama, čovek na koga je pucano nije iz kriminogene sredine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading