Rokvić: Mom sinu smeštaju reketaši, nema nikakve veze sa ubistvom

Autor: Republika

Hronika

14.11.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Rokvić (53), otac Stefana Rokvića (29) koji se sumnjiči da je kobnog dana, kada je radnica pumpe Kristina Kaplanović (19) ubijena tokom pljačke, vozio Miloša Srebrića, kome se sudi za ubistvo izjavio je da njegovom sinu smeštaju reketaši i da je prava meta on.

RepublikaFoto: facebook.com/Daniel Rokvic
Danijel Rokvić

Iako je dan ranije rekao da njegov sin nije privođen, Danijel Rokvić juče je potvrdio da je Stefan davao izjavu povodom ubistva radnice pumpe tokom pljačke.

- Moj sin je pre nekoliko dana dobio poziv da se javi u SUP. Otišao je tamo da da izjavu i potom je pušten. Rekao je da nema nikakve veze sa tim sa čim ga dovode u vezu. Iza svega toga stoji ekipa koja je pokušala mene da reketira. Ne mogu ništa više o tome da kažem. Ja sam meta, ali pošto ne mogu da dođu do mene, jure mi decu - rekao je Rokvić.

RepublikaFoto: facebook.com/pixabay.com
Kristina Kaplanović / Stefan Rokvić

Inače, stariji Rokvić je oženjen poznatom pevačicom Dijanom Didi Janković (31).

Od maćehe muk...

Foto: instagram.com/didijofficial
Dijana Didi Janković

Stefanova maćeha, pevačica Dijana Janković nije želela sa novinarima da razgovara na ovu temu.

Podsećamo, kako je Srpski telegraf ekskluzivno objavio, Rokvić je uhapšen 6. novembra na Aerodromu "Nikola Tesla" nakon što je avionom doleteo iz Tivta. Kada je pokušao da uđe u Srbiju, utvrđeno je da je za njim raspisana potraga za pomaganje u ubistvu prilikom pljačke. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden kod tužioca na saslušanje. Rokvić je, kako saznajemo, negirao bilo kakvu umešanost u zločin.

Kristina Kaplanović je ubijena 25. maja 2017, kada je pljačkaš u pokušaju da otme novac iz kase u kojoj se nalazilo svega 10.000 dinara opalio metak iz pištolja, koji je nesrećnu devojku pogodio pravo u glavu. Srebrić je uhapšen tri meseca kasnije, a Svetislav Kaplanović, otac nastradale Kristine, tvrdi za naš list da se u to vreme spekulisalo da je još jedna osoba uključena u ceo slučaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading