Otrkiven motiv krvavog obračuna u Zemunu: Izboden nožem zbog poslovnog prostora?!

Autor: T. M.

Hronika

12.11.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatim napadačem koji se sumnjiči da je juče oko 13 sati nožem izbo muškarca (43) u Glavnoj ulici u Zemunu. Do incidenta je, navodno, došlo zbog neraščišćenih poslovnih računa!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Napadač je u jednom trenutku izvadio nož i krenuo njime da ubada povređenog muškarca. Žrtva je krenula da beži sve dok ga kod obližnje trafike nije zaustavila patrola, pošto je bio skroz krvav. Sumnja se da je do incidenta došlo zbog ranijeg sukoba oko poslovnog prostora koji se nalazi u neposrednoj blizini - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Napadač je ubrzo pobegao s lica mesta, dok je povređeni muškarac, koji je zadobio više ubodnih rana u predelu glave, grudi i leđa, prevezen u Urgentni centar.

- Čula sam kako neko viče, a potom i videla muškarca koji je bio sav krvav i koji je krenuo da beži niz ulicu. Pretpostavljam da je pokušavao da pobegne od napadača. Komšinica mi je rekla da je čula prepirku i nekog kako viče: "Brate, nemoj, molim te!" - rekao je očevidac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading